Rioolservice in Den Bosch

Ontstoppingsbedrijf

Bel direct met:
06 – 827 59 383

Of stuur ons een e-mail

Z

Eerste hulp bij verstoppingen

Z

Wij hanteren lage tarieven

Z

Werkzaam in de regio Brabant

Z

Deskundig en professionele aanpak

Z

Geen verborgen kosten

Z

24/7 tot uw dienst

Maak kennis met onze rioolservice in Den Bosch (‘s-Hertogenbosch)

Wanneer u te maken krijgt met bepaalde rioolproblemen in Den Bosch dan wilt u hier het liefst zo snel mogelijk vanaf. Het stinkt, het geeft een hoop ongemak en het kan uw huishouden flink ontregelen. Gelukkig staan wij voor u klaar als het aankomt op een professionele rioolservice in ‘s-Hertogenbosch. Dankzij deze rioolservice in Den Bosch weet u zeker dat de problemen zo snel mogelijk zullen worden opgelost. Hieronder zullen wij u wat meer laten zien over wat u van onze diensten voor het riool kunt verwachten.

Rioolproblemen

Camera inspectie

Alle mogelijke verstoppingen verhelpen

Dankzij onze rioolservice in Den Bosch en omstreken zijn wij in staat om nagenoeg alle mogelijke soorten verstoppingen te verhelpen. Van een verstopte gootsteen tot aan een vaatwasser die het niet meer doet. Als het aankomt op het riool zijn wij inzetbaar voor alle mogelijke klussen. Mocht u weten waar de verstopping zit dan zijn wij er voor u om dit zo snel mogelijk te verhelpen.
Echter kunt u ons ook inschakelen om een mogelijke verstopping op te sporen, dit maakt onze rioolservice in Den Bosch dan ook zo uniek. Tijdens deze camera inspectie kunnen wij er precies achter komen waar het probleem zich voordoet en hoe dit verholpen kan worden.
Schakel vandaag nog een specialist in van ons om uw ontstopping op te lossen.

Een professionele aanpak

Als het aankomt op rioolservice in Den Bosch  is het van cruciaal belang dat dit op een professionele manier gebeurt. De leidingen en de afvoer zelf mag immers niet beschadigd raken. Dit is dan ook de reden dat wij altijd te werk gaan met moderne apparatuur. Dankzij deze apparatuur is het mogelijk om snel en zeer vakkundig te werk te gaan. Zoals u hierboven al even heeft kunnen lezen is het bijvoorbeeld mogelijk om met een kleine camera het riool te inspecteren. Hiermee kunnen problemen eenvoudig worden opgezocht, denk hier bijvoorbeeld aan een mogelijke verzakking of aan een breuk in het riool. Door middel van hoge druk is het mogelijk om de verstopping zo snel mogelijk te verhelpen.

D.m.v. hoge druk verstopping verhelpen

Verstopte gootsteen

Welke tarieven hanteren wij?

Wanneer u de problemen met het riool wilt verhelpen wilt u natuurlijk niet voor een hoge rekening komen te staan, dit begrijpen wij maar al te goed. Dit is dan ook de reden dat wij bekend staan om onze voordelige tarieven. Bij ons krijgt u altijd te maken met vaste tarieven en duidelijke afspraken, hierdoor weet u precies waar u aan toe bent voor de rioolservice in Vlijmen.

  • Het eerste uur kost € 125,00 incl. btw
    Inclusief eventueel ontstopping apparatuur.
  • Hierna bedragen de kosten € 25,00 incl. btw per kwartier inclusief eventueel ontstopping apparatuur.
  • Het is mogelijk dat extra kosten in rekening worden gebracht, hier kan men denken aan de kosten voor de camera inspectie van € 95,00 incl. btw. Alles in goed overleg zodat u niet voor verassingen komt te staan.

De betaling na de werkzaamheden kan zowel via pin of contant geschieden, net wat u het makkelijkst vindt.

Werkgebied buiten Den Bosch

Rioolservice Vlijmen is niet alleen beperkt tot Den Bosch, ook mensen met rioolproblemen in Vlijmen, Drunen, Waalwijk, Rosmalen, Empel, Vught of Oss kunnen bij ons terecht.
Wij brengen geen voorrijkosten in rekening in een straal van 20 kilometer binnen Vlijmen. Voor plaatsen die verder liggen dan Vlijmen is het mogelijk om onderling tot een bepaald tarief te komen, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Maak direct een afspraak met Rioolservice Vlijmen om zo spoedig mogelijk uw rioolproblemen op te lossen. Het is uiteraard altijd mogelijk om even te bellen als u bepaalde vragen heeft. Dankzij onze rioolservice in Vlijmen bent u binnen no time van de stank en van de overlast af!

Contactgegevens

10 + 5 =

Rioolservice Vlijmen

Is een onderdeel van
Loodgietersbedrijf Bob van der Loo

Rembrandtstraat 35
5251 PA Vlijmen
www.loodgietervlijmen.nl
info@loodgietervlijmen.nl

 

06 - 827 59 383

Copyright © Rioolservice Vlijmen is een onderdeel van Loodgietersbedrijf Bob van der Loo | Webdesign & hosting door Top-Webdesign.nl